za svaki ukus

Ovo sniženje se NE PROPUŠTA: 5 odevnih komada koji će potpuno transformisati vaš JESENJI STIL

0

U svakoj prilici nam je potrebna odeća u kojoj ćemo se osećati posebno, a sada su upravo takvi modeli na samo jedan klik od vas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Baš kao i vi, oni su unikatni i elegantni i savršeno će upotpuniti odabranu odevnu kombinaciju. Zračićete samopouzdanjem i zadovoljstvom, zato ne čekajte već izaberite omiljeni model!

 

Košulja na pruge sa reverima

 

Ljubav i moda
foto: Promo

 

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona, do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Košulju možete poručiti OVDE po ceni od 1.290 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

 

Tunka sa pojasem

 

Ljubav i moda
foto: Promo

 

Tunika sa širokom rol kragnom i pojasom u leopard printu je komad koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom čitavog dana. Prijatna za nošenje od 62 odsto poliestera, 33 odsto viskoze i 5 odsto likre, a 100% će vas učiniti primećenom. Po ceni od 1.390 rsd možete je poručiti pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana ili online 24/7 klikom OVDE.

 

Udobna midi haljina ravnog kroja

 

Ljubav i moda
foto: Promo


Jednostavna midi haljina ravnog kroja u casual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana, na Vama je samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.990 rsd.

 

Elegantna bluza u boho stilu

 

Ljubav i moda
foto: Promo

 

Elegantna bluza u boho stilu kraćeg je kroja i idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer pruža fenomenalan osećaj.
Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

 

Haljina sa širokim rukavima

 

Ljubav i moda
foto: Promo

 

Elegantna crvena haljina pun je pogodak ako želite da budete primećene. Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat celokupnom izgledu i intenzivno naglašava ženstvenost. Dužina haljine je 91cm, a materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastinom. Iskoristi popust i poruči svoju haljinu OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

 

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker