holivudski!

Suptilni seksepil & zimska elegancija: Milica Zarić posle TRANSFORMACIJE GODINE sve razoružala na crvenom tepihu

1

Nakon što se posle mnogo godina na sceni odlučila za drastičnu promenu — farbanje u plavo, šarmantna glumica sve je ostavila bez daha na svečanoj premijeri druge sezone serije "Besa".

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U Beogradu je sinoć u Kombank dvorani održana svečana premijera druge sezone hit serije "Besa", koja je postigla ogroman uspeh širom Balkana, a veliki broj poznatih ličnosti prošetao je crvenim tepihom. Među najzapaženijima je bila Milica Zarić, koja proteklih godina igra u nekim od najuspešnijih naslova domaće produkcije.

 

Glumica je za ovu priliku odabrala vrlo elegantno modno izdanje, idealno za hladne kasnojesenje večeri, a reč je o kombinaciji crne boje od glave do pete. Milica je, naime, ponela haljinu od tankog pliša i dugih rukava čiji je gornji deo pripijen uz telo, a od kukova se širi u oblik zvona. Reč je o strukiranom modelu midi dužine koji otkriva leđa uz pomoć poluprovidne tkanine, naglašavajući time figuru na vrlo suptilan način. Glumica je uz to ponela kratku crnu bundu s tamnozelenim detaljima i crne čizme sa štiklama.

 

1 / 9 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Ova crna odevna varijanta ostavlja posebno snažan utisak u spoju s Miličinom novom frizurom — nakon više godina s tamnom kosom i crvenim tonovima, ona je prešla u plavuše, a za ovu priliku je odabrala talasasti bob.


Serija "Besa" vraća se na male ekrane 27. novembra, a prikazivaće se na kanalu Superstar subotom i nedeljom od 21 č, pod sloganom "Porodica je sve". Druga sezona snimana je na više od 200 lokacija, širom Srbije, Crne Gore i Estonije. U glavnim ulogama ćemo ponovo gledati Radivoja Rašu Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Barjaktaraja, Milana Marića, kao i Hanu Selimović, Milicu Gojković i druge, dok su novi članovi ekipe Relja Popović, Milica Zarić, Florist Bajgora, Tristan Halilaj, Katarina Čas...

 

 

makonda-tracker