retro

I Lejdi Gaga bi rekla O, DA! Dunja Jovanić na premijeri "Gučijevih" u mini-haljini koja garantuje trendi izgled

2

Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki spremila je posebnu odevnu kombinaciju za beogradsku premijeru filma "Gučijevi"

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularna influenserka Dunja Jovanić jedna je od poznatih devojaka koje su prošetale crvenim tepihom na srpskoj premijeri filma "Gučijevi", čiju režiju potpisuje Ridli Skot, a glavne uloge tumači Lejdi Gaga.


U skladu s temom — pričom o čuvenoj porodici Guči, koja stoji iza prestižnog brenda, Dunja je bila na visini modnog zadatka i ponela je neobično-obično izdanje kakvo možemo da zamislimo u bezbroj prilika. U pitanju je pletena mini-haljina bele boje na kopčanje, koju krase crni detalji na džepovima i okovratniku, u stilu Šanelovih kreacija. Dunja se opredelila za model dugih rukava i s mašnom oko vrata, koji krase efektni srebrni dugmići, a ovaj prilično retro stil upotpunila je ništa manje maestralno!

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Trendseterka je, naime, odlučila da kosu zaliže unazad i podigne u punđu, a tu su i biserne viseće minđuše i klasična Šanel torbica.

 


Film "Gučijevi" (House of Gucci) premijerno je prikazan u Londonu početkom meseca, a on je sniman početkom ove godine širom Italije.

 

Režiju potpisuje Ridli Skot, dok je za scenario bio zadužen tim koji čine Beki Džonston i Roberto Bentivenja, a priča je zasnovana na knjizi Sare Gej Forden. Pored Lejdi Gage i Salme Hajek, u njemu igraju još Adam Drajver, koji je oživeo lik Mauricija Gučija, Džared Leto kao Paolo Guči, Džeremi Ajrons u ulozi Rodolfa Gučija, Al Paćino kao Aldo Guči...

 

Lejdi Gaga, Adam Drajver, House of Gucci
foto: Profimedia

Porodica Guči nije bila oduševljena time kako će sve videti delić njihove priče ― pored toga što se film bavi ubistvom Mauricija Gučija, koje je naručila njegova supruga Patricija, oni su nezadovoljni izgledom glumačke ekipe.

Moj deka je bio vrlo zgodan muškarac, kao svi Gučijevi, bio je visok, imao je plave oči, bio je elegantan. Glumi ga Al Paćino, koji nije nešto visok, a na fotografijama sa snimanja koje sam videla izgleda kao debeli, niski čovek sa zulufima, vrlo je ružan. Sramota, uopšte ne liči na njega — ističe Patricija Guči, rođaka pokojnog Mauricija.


Ona je istakla da je porodica razočarana.


Kradu identitet naše porodice da zarade, da povećaju prihod holivudskog sistema. Naša porodica ima identitet, privatnost. Možeo da pričamo o svemu, ali postoji granica koja se ne sme preći — ističe Patricija.


I sama Patricija Ređijani, koja je odslužila zatvorsku kaznu zbog naručivanja ubistva svog bivšeg supruga Mauricija, nezadovoljna je onim što je videla. Najviše joj, međutim, smeta to što Lejdi Gaga, koja tumači njen lik, nije kontaktirala s njom.


Iznerviralo me je to što Gaga nije imala obzira ni da dođe da me upozna, a glumi me u filmu — iskrena je Patricija.

 

 

makonda-tracker