(foto)

Stil rezervisan za najodvažnije: Hana Selimović na crvenom tepihu demonstrirala šta znači SEKSEPIL BEZ PREMCA

4

Glumica Hana Selimović bila je jedna od zvezda crvenog tepiha na premijeri nove sezone "Bese", a izgledom i stajlingom uspela je sve da očara

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Glumica Hana Selimović jedna je od najcenjenijih glumica mlađe generacije na pozorišnoj sceni, kao i jedna od najmlađih dobitnica Sterijine nagrade u njenoj istoriji.

 

Uprkos njenim uspesima na daskama koje život znače, u domaćoj seriji prvi put je zaigrala u 31. godini, a u pitanju je serija "Besa", gde igra lik inspektorke Divne.

 

 

 

Nastavak serije "Besa", odnosno prve dve epizode nove sezone, ekipa koja je radila na seriji i njihovi najbliži imali su prilike da odgledaju večeras, a među poznatima bili su Milan Marić, Miloš Timotijević, Radivoje Raša Bukvić, Nikolija i Relja Popović...

 

Među njima je bila i lepa Hana, koja je plenila modnim autfitom koji je vrlo trendi, ali rezervisan za najodvažnije! Glumica je uklopila superatraktivno crno žensko plišano odelo, koje se sastojalo od predimenzioniranih pantalona s dubokim strukom koji skriva stomak i sakoa dužine do kukova. Hana je birala da ispod ovog sakoa nosi crni čipkasti mini-top — čime je ovaj stajling učinila veoma seksepilnim, ali s dozom ukusa.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

makonda-tracker