(foto)

U detaljima je TRIK: Mina Sovtić i Miona Marković imaju fenomenalne modne ideje kako CRNI STAJLING učiniti JOŠ MOĆNIJIM

2

Sve popularnije mlade glumice Mina Sovtić i Miona Marković zajedno su pozirale na premijeri druge sezone serije "Besa", a bile su i te kako primećene!

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Premijera druge sezone serije "Besa", tačnije — njene prve dve epizode — okupile su u Beogradu fenomenalnu ekipu glumaca, među kojima su se našli Miloš Timotijević, Raša Bukvić, Milan Marić, Nikolija Jovanović i Relja Popović, kao i brojne druge zvezde.

 

Među njima su se izdvojile i glumice Miona Marković i Mina Sovtić, koje su noćas blistale u superefektnim stajlinzima za ovaj glumački defile. Njih dve pozirale su zajedno i odvojeno, napravile nekolicinu selfija, a ono što im je večeras zajedničko bilo jeste da su obe birale all black autfite, ali obe su ga upotpunile i "razbile" moćnim detaljima.

 

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

 

Ćerka Gorana Markovića i zvezda serija "Močvara", "Žigosani u reketu" i "Jutro će promeniti sve" stigla je obučena u atraktivnu kombinaciju crnih farmerica, seksepilnog čipkastog topa, a onda je jednobojnom stajlingu dodala crvenu teddy bundicu, koja je i ove sezone trendi, a daje i utisak udobnosti!

 

S druge strane, ćerka Anice Dobre odlučila se za mini crnu haljinu uz oversized sako, a detalji su bili supermoćni: crni ranac, kao i kombat čizme, koje su glavni trend i ove jeseni i zime!

 

Kako vam izgledaju mlade i lepe glumice?

 

 

makonda-tracker