uvek skladni

Mama i tata na crvenom tepihu! Kada se Nikolija i Relja modno usklade, to izgleda — OVAKO (FOTO)

1

U Beogradu je održana premijera druge sezone serije "Besa", čije prve dve epizode su novinari, ali i glumci i članovi ekipe, kao i njihove porodice, imali prilike da pogledaju. Među njima su bili i Nikolija Jovanović i Relja Popović!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Crvenim tepihom na premijeri nastavka "Bese" pojavili su se Radivoje Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Milan Marić, Hana Selimović, Milica Zarić, ali i mnogi drugi — među njima i Relja Popović i njegova partnerka Nikolija Jovanović.

 

 

Relja i Nikolija su stigli među prvima, a oni su nedavno postali roditelji devojčice, čije ime su odlučili da ne otkrivaju. Ipak, rekli su da su deca "u sigurnim rukama".

 

Deca su u sigurnim rukama. Nikolija i ja smo bili fanovi serije. Moja uloga je veoma zanimljiva — rekao je Popović.

 

Relja i Nikolija su opet pokazali zbog čega važe za jedan od najskladnijih parova, a to su učinili i na modni način! Nikolija i inače važi za jednu od najstilizovanijih domaćih pevačica, a i večeras se odlučila za efektan i urban stajling. Ona je nosila predimenzioniran kaput kariranog dezena, ispod kog je nosila neobično plavo odelo i uz to uklopila teksas plave čizme. Pored nje je blistao i Relja u odelu sa kariranim dezenom — čime se fino uklopio sa partnerkom — uz koje je poneo rolku. Oboje su plenili ležernom elegancijom, a nisu izostali ni zaljubljeni pogledi.

 

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

 

Druga sezona serije "Besa", krimi-trilera, povezuje osam zemalja i glumce sa različitih prostora. Nastala je u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija i prva serije iz Srbije koja je snimana u Estoniji, i to na lokacijama koje su koristili poznati svetski reditelji poput Andreja Tarkovskog i Kristofera Nolana.

 

 

makonda-tracker