žena koja ne greši

Plisirana mini-suknja krije 4. bebu? Ženstveni autfit za svaki dan zbog kog svi pričaju o Blejk Lajvli

0

Glumac Rajan Rejnolds i glumica Blejk Lajvli viđeni su tokom šetnje Menhetnom, kada je glumica izgledala očaravajuće u vrlo šik izdanju za šetnju, a mnogi spekulišu da je pokušavala nešto da sakrije od paparaca...

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedan od svačijih omiljenih holivudskih parova obično ne viđamo često na njujorškim ulicama jer uspešno izmiču paparacima, ali s vremena na vreme ni iskusne holivudske zvezde kakve su Rajan Rejndols i Blejk Lajvli ne mogu da umaknu foto-objektivima.


Glumac i glumica, koji će sledeće godine proslaviti desetogodišnjicu braka, viđeni su tokom šetnje Menhetnom, a dok je Rajan bio krajnje ležerno odeven, Blejk je bila gotovo spremna za modnu pistu! Jedna od najbolje odevenih glumica i jedna od poznatih ličnosti koje ne koriste usluge stiliste odlučila je da njeno street style izdanje bude jednostavno, ali zabavno i vrlo šik!

 

Glumica je za ovu priliku odabrala duboku mini-suknju svetlosive boje, u koju je upasala jednostavnu crnu bluzicu, a preko svega je ponela svetlosivi kaput s dvostrukim kopčanjem. Suknja i kaput su vrlo približne nijanse, a začinjeni su crnim detaljima u vidu gornjeg dela odeće, čarapa i obuće. Blejk se opredelila za kratke combat čizme na pertlanje koje potpisuje Christian Louboutin, a umesto torbice nosila je preko ramena furtolu za telefon, i to crno-krem model marke Bandolier.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Odmah nakon što su se pojavile ove fotografije, u medijima se moglo pročitati da se glumici nazire stomačić, a mnogi su podsetili da je na jednom događaju u Njujorku, pre nekoliko dana, nosila prelepu haljinu koja krije ovaj deo tela, zbog čega su se pojavile spekulacije da je Blejk ponovo u drugom stanju.


Blejk i Rajan u braku su od 2012. godine, a za to vreme su dobili tri ćerke: Džejms, Inez i Beti. Par nije pominjao da planira proširenje porodice, ali su nedavno pričali o svojoj ljubavi.


Ne shvatamo jedno drugo preozbiljno, a uz to smo i prijatelji. Zaljubljivanje je sjajno, ali važno je i da li se zaista sviđate jedno drugom. To je pitanje koje morate da postavite sebi kad ulazite u priču — rekao je nedavno Rejnolds. — Mi smo se uvek dopadali jedno drugom. Mi zajedno rastemo, zajedno učimo. Srećan sam što imam takvog "ortaka".

 

 

makonda-tracker