...i obelodanila vesti koje će mnoge obradovati

Rolka-haljina i zebrasti print: Jelena Karleuša ponela jedno od NAJTRENDI IZDANJA u kom smo je videli ove godine

4

Pevačica Jelena Karleuša stigla je besprekorno obučena na pres-konferenciju i otkrila da će biti jedna od tri zvezde koje će u najluđoj noći zabavljati beogradsku publiku u centru grada

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša bila je gošća pres-konferencije u Beogradu, na kojoj je objavljeno da će zabavljati prestoničku publiku u najluđoj noći.

Za doček nove 2022. godine na platou ispred Doma Narodne skupštine Beograđanima i njihovim gostima spektakularne nastupe podariće Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo.

 

Ovo će biti jedan od najboljih evropskih dočeka Nove godine. Pevaće tri velike zvezde, ne samo zvezde na našem prostoru, već i regionalno, a i evropske zvezde. Na taj način ćemo pokazati kako Beograd može sa našim pevačima, našim ženama da uradi jednu pravu svetsku atrakciju — rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić okupljenim medijima na pres-konferenciji.

 

 

Karleuša je za ovu priliku zaista zablistala!

 

Ona je ponela crnu rolka-haljini, koja je jedan od najvećih trendova sezone. Pevačica je odabrala mini-varijantu, a ona je podjednako trendi kao i maksi-varijanta koju su nosile Tamara Dragičević i Dženifer Lopez.

 

Uz nju je ponela mrežaste čarape, platforme, koje su se na velika vrata vratile u svet mode, kao i kaput zebrastog printa. Spojivši sve trendove sezone, Karleuša je sijala punim sjajem, a nezaobilazan je bio i osmeh!

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker