u centru pažnje

Dugi ljubičasti detalji i tamna šminka dominiraju: Lejdi Gaga zasenila sve na premijeri filma — "House of Gucci"

0

Pevačica se u na prvom prikazivanju filma o porodici Guči pojavila u neobičnoj toaleti koja zbog svog dizajna potpuno odgovara njenom karakteru i ulozi Patricije Ređini koju Gaga tumači. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga večeras se pojavila na premijeri filma "House of Gucci" koja se održava u Londonu i svojim stajlingom, kao po običaju iznenadila sve. 

 

Ona je za ovu svečanu priliku odlučila da obuče ljubičastu haljinu neobičnog kroja koja je u potpunosti skretala pažnju paparaca na Gagu, jer je zbog svog dizajna imala dugačke krajeve koje je pevačica iskoristila da "baca u vis" i time opčini sve. 

 

 

Pored ove neobične haljine ona je nosila i interesantne mrežaste čarape i rukavice sa šljokičavim detaljima koji su dodatno "začinili" njen stajling. Svi ovi komadi dolaze iz dizajnerke kuće Guči, pri čemu je haljina nedavno predstavljena na reviji "Gucci Love Parade", u Los Anđelesu. 

 

Uz sve ovo dodala je i malo "Tiffany & Co." nakita, a posebno upečatljiva bila je njena tamna šminka sa ljubičastom senkom, kao i savreno isfenirana plava kosa sa retkim šiškicama koja se odlično uklopila uz njenu toaletu. Naravno, nešto po čemu je Gaga prepoznatljiva sugurno da su neobične "Pleasure" visoke potpetice, pa su one opet našle mesto u ovoj njenoj kombinaciji. 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

U filmu u režiji Ridlija Skota "House od Gucci", uloga Patricije Ređijani priprla je muzičkoj divi i odnedavno uspešnoj glumici Lejdi Gagi. Tokom snimanja, koje se odvijalo u Rimu, paparaci su svakodnevno bili za petama čuvenoj pevačici.

 

Patricija Ređijani, Mauricio Guči
foto: Profimedia

 

Pored Gage, Mauricija će igrati Adam Drajver, dok će se u ostalim ulogama pojaviti velika imena poput Roberta de Nira, Džeremija Ajronsa, Ala Paćina, Džareda Leta. Radnja filma smeštena je u devedesete, kada je poslednji Guči na čelu slavne modne kuće stradao.

 

Međutim, pojavili su se komentari porodice Guči pošto je Patricija Guči, rođaka pokojnog Mauricija (koja se sasvim slučajno zove kao njegova supruga) istakla je da su oni razočarani.

 

Kradu identitet naše porodice da zarade, da povećaju prihod holivudskog sistema. Naša porodica ima identitet, privatnost. Možeo da pričamo o svemu, ali postoji granica koja se ne sme preći — ističe Patricija.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker