moderne

Tri zvezde u 3 različita modna stila: Hejli Biber u belom, Majli Sajrus u cvetnom kompletu, Eva Longorija —GLAMUROZNA

1

U Los Anđelesu u Kaliforniji održana je LACMA Umetnička i Filmska Gala kojoj su prisustvovali brojni poznati koji se svaki put kada je u pitanju ovakva vrsta događaja trude da zalistaju i izaberu komade kojima će da oduševe svetsku javnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posebno su se istakle tri žene. Jedna od njih je manekenka Hejli Biber koja je svojom jednostavnom belom Saint Laurent haljinom, sa predimenzijoniranim gornjim delom i dubokim V izrezom istakla njenu grudnu kost koja je davala na glamuroznosti, dok se ravnog kroja - donji deo haljine spuštao do zemlje. Uz sve ovo odlučila je da stavi i zlatni nakit koji je ovu jednostavnu kombinaciju upotpunio. 

 

 

Zalizala je kosu i satavila bordo karmin, te i tim modnim trikovima uspela da skrene pažnju na sebe. 

1 / 4 Foto: Profimedia

Pored nje na događaju se pojavila i pevačica Majli Sajrus koja je došla obučena u cvetno odelo koje je kolaboracija Gučija i Balensijage, a koje je svojim dizajnom i krojem unelo dosta mladalačke energije i stila. 

 

Vrlo interesantna je bila njena frizura u stilu osamdesetih, kao i njena šminka koja je pratila ovaj modni period.

1 / 4 Foto: Profimedia

 

U nešto drugačijoj kombinaciji na proslavi se pojavila glumica Eva Longorija koja je pored svog besprekornog izgleda odlučila da ponese crnu šljokičavu haljinu koja je savršeno isticala svu glamuroznost i energiju koju je nosila u sebi. Haljinu potpisuje dizajnerka kuća Vivienne Westwood. 

 

Ali da bi još više istakla svoj čarobni izgled, ona je odlučila da kosu izlomi na talase i doda tamnu šminku. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Čij autfit vam se najviše dopada?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker