dobro obučena

Od sportskih komada napravila upečatljiv autfit: Edita Aradinović u kombinaciji koja je ležerna, a vrlo UPEČATLJIVA

0

Pevačica je za jedan gradski događaj izabrala garderobu koja je dobar izbor za opušten izlazak na kafu ili šetnju, a u isto vreme može biti i izbor za sportske festivale.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Među brojnim javnim ličnostima sa domaće javne scene koji su bili na festivalu patika koji se održao u Muzeju grada Beograda našla se i pevačica Edita Aradinović.

 

Ona je za ovaj događaj odlučila da se obuče u njenom vrlo prepoznatljivom stilu. Obukla je komad garderobe vrlo popularanog dizajna u poslednjih nekoliko sezona - dakle, odlučila je da ponese široku duksericu jednog poznatog sportskog brenda koja je bila kreirana tako da na sebi ima nekoliko nijansi. 

 

 

Rukavi su bili roze i bež, dok su se na prednjem delu preplitale siva, bela, plava i crna boja. Ovakva kombinacija nijansi sa sobom donosi mladoliki izgled koji je pevačica uspela da dobro iznese. 

 

Zbog svoje dužine, dukserica je podsećala na tuniku, pa je ispod nje Edita nosila crne helanke sa šarenim detaljima, koje ističu vitke noge svakoj ženi. 

 

Ono šta je ona sigurno uspela jeste da od ovih komada napravi urban, a vrlo moederan autfit. Uz sve je obula i bele patike jednog sportskog brenda, dodala zlatnu ogrlicu i time upotpunila svoju kombinaciju. 

 

Jedan od interesantnih detalja je bilo to što joj je društvo pravio pas koji se umiljavao u njenom naručju. 

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker