JARKE BOJE I STAV

Za Amandu Holden je novembar potpuno KOLORIZOVAN: Slavna voditeljka postaje prava TRENDSETERKA (FOTO)

0

Za zavodljivu voditeljku ne važi pravilo jednostavnosti i minimalizma, već svaki stajling načini interesantnim i primamljivim.

foto: Profimedia, BACKGRID
foto: Profimedia, BACKGRID

Voditeljka "Heart FM-a" i članica žirija emisije "Britain's Got Talent" ―  Amanda Holden postala je jedna od najstilizovanijih žena širom Britanije, a njene fotografije obilaze svet u rekordnom roku.

 

Mnogi je porede sa pop divom Kajli Minog, kako zbog nežnih crta lica, visine, ali i držanja.

 

Amanda pretenduje da postane prava trendseterka u petoj deceniji života, s obzirom na to da nijedna njena modna kombinacija ne ostaje bez komentara i pitanja odakle inspiracija.

 

Za jedan uobičajeni poslovni dan na televiziji i radiju odabrala je jarkim bojama koja podsećaju na proleće i divne sunčane dane, a u pitanju je pamučna haljina sa prugama, roze kaput , torbica preko ramena i salonke koje su dale na šik utisku.

 

1 / 5 Foto: Profimedia, BACKGRID

 

Ovog puta lepa Holdenova je uzela haljinu poznatog engleskog kreatora "Karla Wiletta", prosečnog cenovnog ranga, a upravo zbog toga je voditeljka miljenica i mlađe publike.

 

Proteklog leta jedan od najupečatljivijih stajlinga bio je onaj u mint haljini koju je uparila sa "Guči" torbicom.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Amanda je postala multimedijalna ličnost, s obzirom na to da se oprobala i u glumi i muzici, a prošle godine objavila i svoj debitantskim album pod nazivom "Songs From My Heart".

 

 

 

makonda-tracker