lako se kombinuju, nose se uvek

S kožnim pantalonama ne može bolje: Maslinaste čizme Nataše Ninković za kakvima lude žene od 17 do 77 godina

4

Jedna od omiljenih srpskih glumica viđena je na beogradskoj premijeri filma "Juni vetar 2", a gde je Nataša Ninković ― tu je i pažnja svih prisutnih!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nataša Ninković (49) spada u najpopularnije, najbolje i najlepše glumice u našoj zemlji, ali se ne priča mnogo o tome što je i jedna od najbolje stilizovanih žena na javnoj sceni!


Šarmantna i uvek nasmejana zvezda filma, televizije i pozorišta uvek je na visini modnog zadatka i ostavlja snažan utisak, a tako je bilo i na premijeri filma "Južni vetar 2" u beogradskoj Kombank dvorani.


Budući da nije deo ekipe koja stoji iza ovog ostvarenja, Nataša je u premijeri uživala samo kao jedan od gledalaca, a za to je pripremila udobnu i vrlo trendi odevnu kombinaciju.

 

Ona se pojavila u kožnim pantalonama skinny modela i košulji, a oba komada su crne boje, dok je kaput koji je nosila prebačen preko ruke vrlo tamne nijanse sive. Ovaj tamni autfit glumica je "razbila" krem maramom modne kuće Gucci, a ključni deo njene odevne varijante su kratke čizme, koje već na prvi pogled privlače pažnju.


U pitanju je klasični par obuće do članaka, koji je vrlo zahvalan za kombinovanje i svake jeseni se vraća u raznim varijantama, ali najpopularniji ostaju upravo jednostavni modeli poput onog za koji se opredelila Nataša Ninković. Glumici su se dopale trendi gležnjače s dekorativnim kaišićem i sa stabilnom blok-petom, a poseban utisak ostavlja maslinastozelena boja, koja je zaštitni znak svake jesenje sezone.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Spoj kožnih pantalona i kratkih čizama do članaka jedna je od omiljenih jesenjih kombinacija, a modni stručnjaci obično preporučuju klasične modele koji uz stopalo, koji nisu preširoki i ne deluju masivno u odnosu skinny pantalone. Idealno je izbeći spoj crnih čizama i crnog donjeg dela odeće (osim u slučaju mini-suknje), a crne pantalone najbolje izgledaju s belim i maslinastim nijansama gležnjača jer se stvara efekat kontrast.


 

makonda-tracker