njen stil

Dašak njujorškog STREET STYLE duha: Zimska jakna Blejk Lajvli postala je MODNI HIT — ali nije za svakog

0

Popularna glumica Blejk Lajvli demonstrirala nam je još jednu uspešnu street style varijantu s ulica Njujorka i njene modne izbore za period jesen/zima

foto: Profimedia, JP/PacificCoastNews
foto: Profimedia, JP/PacificCoastNews

Kako nam se približava zima, jasno je da dolazi vreme za biranje odevnog komada bez kog nećemo moći da zamislimo dane kiše, hladnoće i snega. Naravno, kad biramo zimsku jaknu, osim što nam je prioritet komfor i toplota, to ne znači da ne možemo da to ukombinujemo i s najnovijim modnim trendovima!

 

 

To najbolje znaju i holivudske trendseterke, među kojima je i glumica Blejk Lajvli, čiji modni izbori uvek naiđu na pohvalu od strane zaljubljenika u trendove. Blejk je mama tri devojčice, ali i jedna od najvećih holivudskih zvezda, pa nije čudo što uvek uklapa i udobnost, i trendove.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Američka glumica uvek prioritet i daje udobnosti u hladnijim danima, pa je u jednom takvom komadu uslikana na ulicama Njujorka. Ona je sa suprugom Rajanom Rejnoldsom viđena u šetnji ulicama Velike Jabuke u udobnoj street style kombinaciji za jesen i jaknom koja je idealna za prelazni period i početak zime.

 

 

U pitanju je kratka puf jakne luksuznog italijanskog brenda Moncler u boji slonovače.

 

 

Ova jakna se može kupiti po ceni nešto nižoj od 2000 dolara, a Blejk ju je ukombinovala sa farmericama širih nogavicama i patikama popularnog brenda.

 

Glumičina jakna postala je veliki modni hit, ali, ipak, neke žene je nerado nose.

 

Naime, zbog puf izgleda, posebno kad su svetli materijali, ovakav model jakne vizuelno može proširiti figuru kod nekih žena.

 

Blejk Lajvli
foto: Profimedia, BACKGRID

Blejk to ne smeta i svakako izgleda fenomenalno!

 

 

makonda-tracker