modno savršenstvno

Sako & rolka ― stil ZA DESETKU: Odevna kombinacija Karli Klos koja će se kopirati SVAKE jesenje sezone

0

S vremena na vreme klasični komad kakva je rolka izazove pravu pomamu među trendseterkama, pa njoj nije odolela ni manekenka Karli Klos, koja ju je ponela u okviru poslovne odevne kombinacije koja inspiriše

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Karli Klos uveliko je uplovila u poslovni svet, a od nje se na na važnim sastancima ne očekuje ništa manje od odevne kombinacije koja prati samopouzdanje i uspehe koje doživljava na pisti.


Čuvena američka lepotica uslikana je pre nekoliko dana u Njujorku kada se uputila na sastanak s upravnim odborom časopisa W Magazine. Karli je, inače, oformila investitorsku grupu kako bi od kompanije Condé Nast otkupila čuveni list, a jedan od investitora je njena mlađa koleginica Kaja Gerber.

 

Za važan sastanak Karli se spremila onako kako i dolikuje modelu njenog kalibra, a fotografije su vrlo brzo preplavile modne portale jer je u pitanju vrlo praktična jesenja odevna varijanta koja može da se nosi u mnogim formalnim prilikama.

 

Klosova je, naime, ponela laganu i tanku rolku i odelo koje potpisuje brend Another Tomorrow, sastavljeno od pantalona širokih nogavica i niskog struka koje ne naglašavaju siluetu i strukiranog sakoa s lažnim džepovima. U pitanju je kamel spoj koji je bez greške kombinovala sa Savette torbicom iste nijanse, a da sve ostane u istom tonu pobrinula se uz pomoć krem zaštitne maske brenda Maskc.

 

1 / 6 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Karli je nosila i ravne cipele bez pertli boje karamele koje krasi crni đon, a kosu je podigla u visok rep.

 

 

makonda-tracker