tako se to radi!

Obuća menja kompletan utisak: Leticija od Španije u staroj haljini pokazala zašto je KRALJICA MODNE RECIKLAŽE

0

Ako postoji neka plemkinja koja ne otvara često novčanik da bi proširila garderober, definitivno je to supruga španskog kralja Felipea, ali uprkos tome je postala jedna od najbolje odevenih žena sveta

foto: Eduardo Sanz / Zuma Press / Profimedia
foto: Eduardo Sanz / Zuma Press / Profimedia

Gotovo svakodnevno kraljica Leticija od Španije pojavljuje se u javnosti, a modnu grešku je napravila tek nekoliko puta. Uvek savršeno stilizovana, ona s lakoćom nosi i vrlo formalne i krajnje ležerne komade, odela, haljine i različite kombinacije, a za to čak ne troši ni toliko novca koliko na prvi pogled deluje jer obično nosi iste odevne predmete više puta.


Jedan od takvih komada je haljina u kojoj se španska kraljica pojavila na otvaranju 21. Filmskog festivala u Tudeli, koju je nosila u februaru 2020. godine, na jednoj dodeli nagrada.

 

Reč je o navy haljini brenda COS, drapiranom modelu dugih rukava i asimetričnog okovratnika na kojoj je Leticija naglasila struk uz pomoć crnog kaiša.

 

1 / 6 Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Dok ju je prošli put nosila s nabranim visokim čizmama, kraljica Španije ovog puta je odlučila da toaletu midi dužine kombinuje sa crnim salonkama od zmijske kože koje potpisuje luksuzna modna kuća Manolo Blahnik, čime je postigla još elefantniji i sofisticiraniji izgled. Upotpunila je ovo izdanje interesantnom pismo-tašnom crne boje, dok je od nakita odabrala samo alke srednje veličine, kakve inače nema običaj da nosi.


Španska kraljica je, kao i obično otkad je počela pandemija virusa korona, sve vreme nosila zaštitnu masku, čak i na otvorenom, a prisutne je pozdravila uz minimum šminke ― tek dašak maskare i svetloroze senke.

 


 

makonda-tracker