njen stil

Njen omiljeni print u JOŠ MOĆNIJOJ varijanti: Šik modno izdanje Ane Nikolić za noć u Beogradu

0

Efektno, upečatljivo i neobično ― takav je stil Ane Nikolić, koja uvek pleni pažnju harizmom i odličnom garderobom, a to je bio slučaj i kada se pojavila sinoć na jednom prestoničkom događaju

foto:  M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Jedna od naših najpopularnijih pevačica definitivno je Ana Nikolić, koja se, nakon spektakularnog povratka u estradne vode, pojavljuje i na prestoničkim događajima u superšik izdanjima koja zavređuju pažnju.

 

 

Baš kao i njena koleginica Anastasija Ražnatović, Ana je bila gošća na otvaranju jedne klinike u popularnom tržnom centru, a za tu priliku nam je demonstrirala stajling kakav je i upečatljiv i elegantan i efektan! 

 

Poznato je da je Ana ljubiteljka animal printova, posebno zebrastih dezena, a sad je odabrala zanimljivo žensko odelo u nijansama crne i bele koje podseća na njen omiljeni print. Ana je i uz ovako efektan odevni komad birala aksesoare koji su njen stajling učinili holivudskim: od šešira do glomaznih naočara za sunce. Zbog dužine nogavica, Aninu obuću nismo mogli da vidimo, ali daje se pretpostaviti da su u pitanju veoma visoke potpetice! Sa sakoom i pantalonama ukombinovala je običnu belu košulju koju je strateški otkopčala i postigla utisak za desetku.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

 

 

makonda-tracker