(foto)

TEKSAS HALJINE nisu samo za toplije dane: Anastasija Ražnatović u jesenjem stajlingu za posao, izlazak ili večeru

7

Stil Anastasije Ražnatović jedan je od najhvaljenijih kad su u pitanju mlađe popularne devojke s domaće javne scene, a lepa pevačica je sada demonstrirala kako poneti jedan od glavnih prolećnih odevnih komada i u poznim oktobarskim danima.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović često ume da nas oduševi svojim pažljivim modnim odabirima. Ona retko kada istupi iz svoje modne zone, ali neretko ima odlične ideje za stajlinge koji mogu da se iskombinuju u više različitih prilika.

 

 

Jedan takav ponela je na otvaranju jedne klinike u popularnom beogradskom tržnom centru, a zanimljivo je da autfitom dominia odevni komad koji obično devojke i žene nose na proleće ili leto.

 

U pitanju je teksas haljina, bezvremenski komad koji se nosi u više različitih varijanti, kao košulja-haljina, mini ili maksi, sa tregerima ili na kopčanje... Za koju god da se odlučite, valja znati pravila njenog kombinovanja kako biste izgledali supertrendi.

 

Anastasija je odabrala košulja-haljinu mini-dužine, koja se, iako je uveliko jesen, odlično uklopila sa braon kožnim čizmama kaubojkama! Haljina ima efektan detalj u vidu pojasa koji naglašava struk, a tu je i braon torbica koja se odlično uklopila.

 

Tako je ona demonstrirala jesenji stil koji se odlično nosi i za posao, i za izlaske, i za restoran, ili samo za opuštenu šetnju. Uz ovaj stajling birala je kežual konjski rep i izgledala odlično ovako ležerno elegantna...

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker