da li vam se dopada?

Košta 2.100 evra i influenserke će je OBOŽAVATI: Omiljena torbica Hejli Biber dobila potpuno OTKAČENU varijantu

0

Ukoliko vam se dopadaju torbe modne kuće Bottega Veneta, verovatno vam je dobro poznata tehnika tkanja intrecciato, koja je zaštitni znak ovih aksesoara, a čuveni brend je sada predstavio još zanimljiviji dizajn zbog kog su je prozvali "torbom od špageta"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni model kuće Bottega Veneta po imenu Double Knot u obliku je polumeseca i na kratkom kaišu ima dva čvorića, a on sada dobija još interesantniji i vrlo neobičan dizajn!


Ova torbica prekrivena je tračicama koje podsećaju na sveže pripremljene špagete, koje formiraju pomenute čvorove, a napravljena je od jagnjeće kože.

 

 

Najviše pažnje, upravo zbog sličnosti s testeninom, privukla je nijansa Porridge, a Bottega nudi i ljubičastu pod nazivom Mystic i tamnocrvenu Dark Red varijantu. Iznutra je obložena najlonom i ima zlatni rajsferšlus.

 


Simpatična torbica je manjih dimenzija i dostupna samo u toj veličini ― 25x12 centimetara, a za model Porridge već postoji poduža lista čekanja.


S obzirom na to koliko je Double Knot popularna tašnica, ne sumnjamo da ćemo i ovu neobičnu torbu uskoro videti u rukama poznatih lepotica, pre svega Hejli Biber, koja se ne odvaja od aksesoara ove modne kuće.

 

 

makonda-tracker