NEPOGREŠIVO bira boje

Ako danas vidite lepši spoj, javite nam: Kraljica Ranija je pronašla ŠIK kombinaciju od koje je teško odvratiti pogled

0

Supruga jordanskog kralja Abdulaha II poznata je po pažljivom biranju detalja i kombinovanja komada sličnih nijansi, a sada je ponela vrlo zanimljiv spoj koji ostavlja utisak

foto: Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana neguje autentičan modni izraz, pa se od nje nikad ne očekuje ništa manje od besprekornog, a ona je i ovog puta dorasla modnom izazovu koji je sama postavila!


Supruga Abdulaha II prisustvovala je pre nekoliko dana izložbi rukotvorina u Abdunu, gde je razgledala sveće, modne dodatke, korpe, jastučiće... bezbroj sitnica ukrašenih na tradicionalni način. Za ovu priliku Ranija je odabrala vrlo efektan stajling koji odiše glamurom ili elegancijom, ali je tu i dašak azijske tradicije.

 

Jordanska kraljica odabrala je, naime, dugačku tuniku brenda Loewe u vrlo upečatljivoj plavoj boji, i to model čiji je zadnji deo još duži, a zatvoreni okovratnik krasi dugačka marama koja pruža mnogo mogućnosti za stilizovanje. Ranija je pustila ovaj komad tkanine da pada niz telo, a kombinovala je ovaj interesantni odevni predmet s jednostavnim belim kilotama.

 

1 / 6 Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kako je prava maherka u spajanju boja i detalja, supruga kralja Jordana ponela je salonke modne kuće Christian Dior u sličnoj nijansi, a u pitanju je model koji krasi poluprovidna i tanka štikla. Ranija je odlučila da ostane verna svom razigranom stilu, pa nije igrala na sigurno i ponela belu ili plavu torbicu, već sve učinila još šarenijim i uzbudljivijim uz pomoć limun-žute tašnice brenda Loewe.


Njen ključni aksesoar ponovo je bio verenički prsten, dok su tu i sitne minđuše i jednostavan dnevni makeup. Jednostavno ― savršeno!
 

 

makonda-tracker