iza njih je zabavan mesec

Oni su BUDUĆNOST Holivuda i ― mode: Najotkačenija izdanja Zendaje i Timotija Šalamea dostojna nestvarnog sveta DINE

0

Nakon godina i godina iščekivanja, stigla je "Dina" Denija Vilneva, a u prvi plan je izbacila svoje glavne zvezde: mladog Timotija Šalamea i predivnu Zendaju, koji već sada pokazuju talenat, posvećenost i stil na koje mnoge njihove starije kolege mogu da se ugledaju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naučnofantastični film Denija Vilneva zasnovan na romanu Frenka Herberta već tokom prvog vikenda prikazivanja doživeo je ogroman uspeh, a samo u Severnoj Americi je u bioskopima za dva dana zaradio 40,1 miliona dolara!


Nije da je popularnoj priči kakva je "Dina" i uglednom reditelju kakav je Vilnev teško da privuku pažnju i izazovu pomamu, ali deo zasluga bez sumnje idu i neverovatnoj ekipi, koju predvode najmlađi među njima: Zendaji (25) i Timotiju Šalameu (25), koji su proteklih godina među najtraženijim glumcima u Holivudu.

 

 

Oboje su mladi, ali imaju vrlo bogate i zapažene karijere, oboje su poznati po svom profesionalizmu, oboje su zreli, maštoviti, hrabri, a sve to pokazuju kako ispred filmske kamere tako i ― na crvenom tepihu!


Obično su na svakom svečanom okupljanju slavnih i Zendaja i Šalame među najzapaženijima, a prilikom promocije ovog projekta napravili su ogroman zaokret u svom stilu i počeli da biraju još smelije i interesantnije odevne varijante. Na svakoj od premijera pojavili su se u neobičnim modnim kombinacijama za koje bi se malo ko usudio i koje pokazuju njihovu autentičnost, a najzanimljivije pogledajte u galeriji.
 

1 / 21 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker