HIT VEĆ NEKOLIKO SEZONA

Kada ste videli da nosi ISTU torbicu VIŠE PUTA u par dana?! Viktorija Bekam ima novi omiljeni model ― i nije jedina

0

Viktorija Bekam gotovo nikada ne nosi istu stvar više puta, posebno ne u kratkom vremenskom periodu Ipak, sada je napravila izuzetak ― i to sa luksuznom torbom omiljenog modnog brenda polovine sveta!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Još prošle godine je brend Bottega Veneta u svojoj kolekciji predstavio torbicu za kojom su poludele žene širom sveta.

 

U pitanju je torba Cassette, zanimljivog dizajna, koju su trendseterke momentalno nabavile, a mnoge je još uvek nisu zamenile!

 

 

"Isprepletana" torba sa metalnom kopčom u obliku trougla postala je ultimativni modni hit, a mnogi brendovi predstavili su kasnije i pristupačnije kopije ovog modela. 

 

Čak i je Viktorija Bekam Poš Spajs ― ponela ovaj model dva puta za svega par dana, što se njoj nikad ne dešava, a dobro je poznato da je ona jedna od glavnih svetskih trendseterki.

 

Viktorija je sa suprugom Dejvidom Bekamom i ćerkom Harper Seven uslikana na večeru u poznaotm restorani Đorđo Baldi u Santa Moniki, a za tu priliku odabrala je superefektno izdanje. Ona je ponela svojevrsnu slip-haljinu od svile, sastavljanu od maksi-suknje i topa. Ovo izdanje potpisuje lično kreatorka, uz zelene salonke s visokom potpeticom, takođe iz njene kolekcije. Neizostavna je bila Casette torba modne kuće Bottega Veneta, koja se perfektno uklopila.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Gospođa Bekam nosila je pre nekoliko dana istu ovu torbu u nešto drugačijem izdanju. Ona je tada uspela da iznese "ekstreman oblik" kolor-blok trenda, odnosno istovremeno nošenje boja koje se nalaze na različitim stranama spektra.

 

Bilo da je u pitanju kolor-bloking ili elegantno a suptilno izdanje, sigurno je da će ova Bottegina torba, koja inače vredi 3200 dolara, uspeti da se uklopi u svaki autfit...

 

 

Cassette torba već nekoliko sezona važi za jednu od najpopularnijih torbica, a torbe s potpisom Bottega Veneta obožavaju i Hejli Biber, Ana Ivanović, Rouzi Hantington...

 

 

makonda-tracker