učimo od najboljih

Lepršavo, ženstveno, i tako — VATRENO! Trik za nošenje ROLKI kojim je Kejt Midlton zadala modni izazov

0

Ako vam se čini da ovih dana svi nose rolke, niste pogrešili! Hit komad ovog oktobra osvaja svet, a ponela ga je i vojvotkinja od Kembridža, za čiji stil to nije novina — ona u hladnijim mesecima rado nosi rolke, a sada je uspela da je kombinuje uz veoma elegantan autfit

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton napunila je baterije nakon što se dugo nije pojavljivala u javnosti i sada nas svakih nekoliko dana ostavi bez daha svojim izdanjima za brojne kraljevske dužnosti koje vredno obavlja.


Danas je vojvotkinja od Kembridža pozdravila Britance na humanitarnom događaju dobrotvorne organizacije The Forward Trust, čija je ona pokroviteljka i koja pomaže zavisnicima od droge i alkohola. Kejt je stigla na okupljanje u čuvenoj londonskoj ulici Pikadili nasmejana i spremna za akciju, a mnogo pažnje privukla je svojom neupitnom podrškom osobama o kojima brine ova organizacija.

 

Zavisnost nije izbor. Niko ne bira da postane zavisnik. To može da se desi bilo kome od nas. Niko od nas nije imun — rekla je Midltonova. — Ipak, o tome se retko priča kao o ozbiljnom mentalnom zdravstvenom stanju. I retko odvajamo vreme da otkrijemo i u potpunosti shvatimo njene osnovne uzroke.

 

Kejt Midlton stigla je na ovaj događaj stilizovana za desetku, a interesantno je da je rešila da uz vrlo elegantan autfit ponese svakidašnji komad koji se obično vezuje za ležernije odevne varijante. U pitanju je rolka, a vojvotkinja od Kembridža odlučila se za pripijen i jednostavan model crvene boje, koji je kombinovala sa crvenom suknjom identične nijanse, zahvaljujući čemu na prvi pogled deluje kao da nosi (ove sezone ultrapopularnu!) rolka-haljinu. S obzirom na to koliko je gornji deo odeće običan, Kejt je notu glamura dodala odabravši plisiranu suknju maksi dužine, čime je pružila svom izgledu i lepršavost kakvu obično ne podrazumeva nošenje rolki.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Uz crvenu odeću Kejt nije rešila da ponese crvene detalje, kako to neretko radi španska kraljica Leticija, već je pomalo eksperimentisala i odabrala žutosmeđu ručnu mini-tašnu brenda DeMellier čija cena iznosi 350 evra i salonke modne kuće Ralph Lauren od 545 evra.


Dakle, ako planirate ove sezone da nosite rolke, nikako ne brinite o tome da ćete izgledati dosadno: dodajte donji deo odeće koji je efektan, zanimljiv i zabavan i sve razbijte obućom i aksesoarima u nekoj drugoj boji i imate look koji ostavlja utisak.

 

 

makonda-tracker