moda na njen način

Za SAM KRAJ čuvali su MODNU MAGIJU: Poslednja haljina Keri Bredšo u nastavku Seksa i grada oličenje je PREFINJENOG stila

0

Ako vam je nedostajala Keri Bredšo, vraća nam se u velikom stilu u nastavku "Seksa i grada", a za kraj snimanja čuvali su posebnu haljinu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Malo koja fiktivna junakinja filmova i serija je uspela da stekne takav status modne ikone kao Keri Bredšo u seriji "Seks i grad". Ona je još od devedesetih godina prošlog veka postavljala modne trendove, a neki od aksesoara koje je ona nosila obožavaju se i dan-danas!

 

Nastavak serije "And Just Like That" ponovo je okupio staru ekipu (bez Kim Katral), a nakon smrti Vilija Garsona, čuvenog Stenforda, snimanje se polako privelo kraju.

 

Osim brojnih avantura Keri Bredšo i njenih drugarica, obično su u prvom planu bile i njihove modne kombinacije, a glumica Sara Džesika Parker uspela je i sama da postane modni uzor mnogima, baš zahvaljujući liku Keri.

 

Njena poslednja u nizu haljina čuvala se baš za sam kraj serije, iako je i do sada pokazala bezbroj autfita za pamćenje, ali i onih za koji fanovi serije ne veruju da bi ih Keri rado nosila.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Ovu haljinu Keri pak nosi u poslednjim scenama u Njujorku, na tajnoj sastanku, a u pitanju je model od rastezljivog materijala, svetloplave boje, trendi midi-dužine, sa naborima i golim ramenom. Elegantna dužina do ispod kolena ističe sofisticiranost, a odlično je uklopljena sa frizurom ― punđom. Ovaj model je dizajnirala Norma Kamali, a model se zove Dajana.

 

Inače, na stranici Net-a-Porter već se rasprodala, dok joj je cena iznosila 215 dolara.

 

 

makonda-tracker