žena sa stilom

Tajna savršenog izgleda je u SITNICAMA: Brižit Makron demonstrira kako se nosi JEDNOBOJNA KOMBINACIJA

1

Bridžit Markon pojavila se sa svojim suprugom Emanuelom Makronom na jednom događaju odevena u skladu s prilikom — u crnom od glave do pete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Francuske Bridžit Makron, zajedno sa svojim suprugom predsednikom Emanuelom Makronom prisustvovala je parastosu političaru Iberu Žermenu.

 

Ona je za ovu priliku odlučila da se obuče svedeno i ponese crnu jednobojnu kombinaciju koja je odiše ženstvenošću i otmenošću.

 

 

Posebno upečatljiva su bila dva detalja koja su se istakla njenu gracioznost, a to su dugi crni kaput sa velikim reverom, kao i crne lakovane čizme sa kockastom potpeticom. U pitanju je odlično modno rešenje kojim je Brižit uspela da razbije eventualnu monotoniju monohromatske crnu kombinacije.

 

Kaput je blago strukiran, naglašenih naramenica, koji zbog svog kroja dodatno naglašava i izdužuje njenu figuru i čini da izgleda još vitkije. Takođe, čizme su zadužene za dodatan glamur i isticanje njenih nogu, mada ovakav izbor cipela nije nepobičan pošto često bira upravo za lakirane čizme. 

 

Bridžit voli jednostavne komade, pa ume da da priliku i poznatim francuckim brendovima, a jedan od njih je Balmain

 

Kako se vama dopada njen autfit?

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker