da li je preterala?

Otkako je u ljubavi sa rokerom njeni MODNI odabiri su predmet ― ISMEVANJA: Kortni Kardašijan poput buntovne tinejdžerke

0

Tokom braka sa Skotom Disikom Kortni je bila veoma ženstveno i elegantno odevena, a sada je publici ova promena veoma neobična.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i preduzetnica Kortni Kardašijan ne prestaje da intrigira javnost svojim neobičnim modnim odabirima i ponašanjem otkako je se zabavlja sa kontroverznim rokerom Travisom Bejkerom.

 

Paparaci je neretko fotografišu u kreacijama koje pristaju buntovnim tinejdžerkama, a modni kritičari veoma su razočarani njenim izgledom u petoj deceniji života, ali na ove transformacije ima uticaj upravo njen izabranik.

 

Protekle večeri Kortni i Travis krenuli su na romantičnu večeru u poznati restoran u Njujorku "Zero Bond", a svetska zvezda odabrala je potpuno crni stajling koji se sastojao od pamučnog topa, crne suknje sa čipkom, dubokih, kožnih čizama i veoma popularne crne majice koja otkriva grudi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

Travis je ipak bio suptilnije odeven iako bi njegova profesija dozvoila i intrigantnije odevne kombinacije.

 

Podsetimo, Kardašijanova je godinama bila u braku sa Skotom Disikom sa kojim je dobila troje dece, Penelopi (8), Mejsona (11) i Rejna (6), a njihov porodični život sve vreme bio pred očima javnosti.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker