(FOTO)

Do sada smo je UVEK viđali samo sa Hajdi: Retka pojava Leni Klum sa Silom na crvenom tepihu ― I BLISTALI SU!

0

Leni Klum i Sil stigli su zajedno u Los Anđeles i održali modnu lekciju za tate i ćerke!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je u pitanju stil na crvenom tepihu, Leni Klum i Sil su postavili nove standarde za očeve i ćerke!

 

 

Tinejdž-model Helena Bošoven Semjuel, sada mnogo poznatija kao Leni Klum, do sada je ostvarila neverovatne uspehe, iako ima svega 17 godina. Od naslovnice Voga, na kojoj je pozirala s mamom Hajdi Klum, brojnih revija, Nedelje mode u Berlinu, do revije Dolče&Gabane u Veneciji, Leni je jedna od najtraženijih mladih manekenki. 

 

Dok se obično do sada pojavljivala sa Hajdi na crvenim tepisima, sada je to učinila i sa vlasnikom hita "Kiss From a Rose", pevačem Silom. Zapravo, Sil nije njen biološki otac, već Flavio Brijatore, ali u braku sa Hajdi je devojčici dao svoje prezime i prihvatio je kao svoje dete. To je dovelo do njihovog fantastičnog odnosa danas, čak i kada Hajdi i Sil nisu više u braku.

 

Sil i Leni stigli su na premijeru Netfliksovog ostvarenja “The Harder They Fall” u Los Anđelesu, a oboje su blistali u elegantnim kombinacijama.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Leni je nosila mini-haljinu koju potpisuje Dolče & Gabana, sa izraženim dekolteom i donjim delom kreacije optočenim Svarovski kristalima. Uz ovaj mini-autfit ponela je i crne sandale s visokom potpeticom i bojama se uskladila sa ocem, koji je nosio elegantno crno odelo, ali i kravatu s motivom lobanje! 

 

Sil se retko pojavljuje na crvenom tepihu, za razliku od Hajdi. Njih dvoje su se rastali 2012. godine, a imaju i troje biološke dece. Hajdi se 2018. godine ponovo udala, i to za Toma Kaulica.

 

Inače, pisalo se da Hajdi i Sil više nisu u dobrim odnosima...

 

 

makonda-tracker