DA LI VAM SE DOPADA?

Ne pristaje na manje od prefinjenosti i ELEGANCIJE: Ana Ivanović održala lekciju ― kako treba da izgleda POSLOVNA žena

0

Bivša teniserka ne prestaje da oduševljava publiku modnim odabirima i vizuelnim identitetom koji se razlikuje od uobičajenih trendova.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša teniserka, a sada i uspešna poslovna žena Ana Ivanović otkako je završila profesionalnu karijeru na terenu publici neretko putem socijalnih platformi prikazuje izanredne odevne kombinacije, istančan ukus, nestvarna putovanja i ljubavni život sa supugom Batijanom Švajnštajgerom.

 

Iako su mnogi navikli da je vide u sportskoj uniformi i ležernim stajlinzima, Ana dokazuje da voli modna eksperimenitsanja, a nakon tridesete ljubiteljka je i elegantnih stajlinga koji priliče samouverenim, odvažnim i poslovnim damama.

 

Ukoliko bi Ivanovićeva krenula na sportsku konferenciju ili sastanak ovo bi bio njen izbor, naročito jer obožava jesenje boje i dezene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Svilena košulja sa suptilnim cvetićima, smeđa, kožna suknja iznad kolena i crne čizme do članka načinile su Anu još sofisticiranijom i ozbiljnijom, a ovaj odabir pristajo bi ženama koje su zaposlene u korporacijama sa renomeom.

 

Ivanovićeva je majka dvoje dece, te iz svečanih toaleta za tili čas postaje porodična žena puna energije i elana za najvažniju životu ulogu.

 

 

makonda-tracker