udobno

Lea je princeza, a njena mama MODNA KRALJICA NJUJORKA: Autfit Irine Šajk koji se ne bi svaka žena usudila da ponese

0

Fotografije manekenke Irine Šajk i njene ćerke Lee de Sene Kuper ponovo oduševljaju fanove prelepe Ruskinje, koja je rešila da se malo odmori od glamura

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon višenedeljnog odmora, a potom i naporne sezone nedelja mode, Irina Šajk (35) je ponovo "na svom terenu". Rusku manekenku i njenu ćerku Leu (4) paparaci ponovo viđaju svakodnevno na ulicama Njujorka, gde šeta s malom Leom, vodi je u park, školu, ide u kupovinu...


Kao i obično, posebnu pažnju privlače odevne kombinacije koje Irina bira, a nakon što smo je dugo viđali na štiklama i u skupocenim stajlinzima, manekenka je odlučila da zameni glamur udobnošću.

 

Tako je ona juče uhvaćena u all black kombinaciji koju čine komotnije pantalone ravnih nogavica i jednostavna košulja. S obzirom na to da su oba komada ravnog kroja, ovakav izgled defintiivno nije za svakoga jer može da doda koji kilogram, ali  Irina ga nosi s beskrajnim samopouzdanjem. Tu je i jedan trik kojim manekenka ipak isitče liniju: na košulji je zakopčala samo dva dugmeta, što je caka kojom se služi kad god nosi košulju proteklih meseci.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Šajkova je sve to kombinovala sa crnim čizmicama za kišu futurističkog dizajna, a kompletan look odiše ležernošću i sasvim je suprotan damskom izdanju njene mezimice. Ipak, Irina je sve začinila torbicom od jagnjeće kože Olympia koju potpisuje modna kuća Burberry, čije je ona zaštitno lice.


Irina je poznata po vrlo efektnim street style modnim odabirima, a u njenom garderoberu se mogu naći brojni modeli kombat čizama, oversized odeće, kombinezona itd. Štaviše, otkako je postala mama, privatno je češće viđamo stilizovanu tako da joj je na prvom mestu udobnost, iako ne zapostavlja najnovije trendove, pa na sjajan način spaja praktičnost i modu.


Inače, očekuje se da će potpuno crne odevne kombinacije dominirati u narednom periodu, jer su trendseterke na nedeljama mode održanim u septembru pretežno nosile upravo all black odeću. To je posebno bilo primetno u Parizu, gde je ogroman broj influenserki nosio autfite u najvećoj meri crne boje.

 

 

makonda-tracker