čista desetka

Damski, odmereno, a tako SEKSI! Kraljica Leticija je pronašla PREDIVNU nijansu zelene boje i nosi je MAESTRALNO

2

Za posebnu priliku kraljica Španije je čuvala modnu kombinaciju koju ranije nismo imali priliku da vidimo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija otvorila je u Bazelu izložbu "Goja", koja će biti otvorena do januara sledeće godine i na kojoj su izloženi radovi slavnog španskog umetnika iz više španskih privatnih kolekcija i iz prestižnih evropskih i američkih muzeja.


U skladu s tim koliko je važna ova prilika, Leticija od Španije bila je veoma uzbuđena i s pažnjom je razgledala i zapitkivala kustosa Martina Švandera, koji ju je proveo kroz očaravajući svet više od 70 slika i više od 100 crteža i skica.

 

Ona je ponovo ostavila bez daha svojim izgledom, a za ovaj događaj čuvala je kombinaciju u kojoj je ranije nismo viđali, iako Leticiji nije strano da često ponavlja iste komade ― ponekad čak i u kratkom vremenskom rasponu. Ovog puta španska kraljica se odlučila za akvamarin nijansu zelene boje, i to jednostavan tanak džemper kom je podvrnula rukave i uvukla ga u suknju, a oba ova odevna predmeta potpisuje relativno nov španski brend Is Coming.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Pencil suknja je, takođe, u ovoj nijansi, ali je krase i maslinastosivi ukrasi u obliku cvetova, a Leticija je svemu dodala lakovane salonke sa vrh-špicem modne kuće Magrit. Cipele cipele braon boje ponela s pismo-tašnom iste nijanse, posebnu notu daju viseće minđušice sa citrinom juvelirske kuće Yanes.


Ovo nije prvi put da kraljica Leticija putuje sama isključivo radi promocije španske kulture. Tako je 2014. godine u Beču ponosno otvorila izložbu o Velaskezu, a inače je česta gošća brojnih kulturnih manifestacija u svojoj zemlji.

 

 

makonda-tracker