božanstvena

Može proći i kao GLAM VENČANICA! Amal Kluni u jednoj u najlepših haljina otkad je znamo

0

Prelepa advokatica Amal Kluni, nakon duže medijske pauze, ponovo je na crvenim tepisima Evrope ― i naprosto blista!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Advokatica Amal Kluni preko godinu dana nije bila gost crvenih tepiha, a mnogi su se pitali šta je razlog njenom odsustvu iz medija.

 

Dok se nagađalo o trudnoći, Amal je rešila da stane na put glasinama i vratila se na staze starog glamura lepša nego ikad!

 

 

Nakon premijere filma Tender Bar u Los Anđelesu, gde je sijala u crno-beloj haljini s asimetričnim izrezima, Amal se ovog puta odlučila za nešto još elegantnije i efektnije.

 

Amal je stigla u društvu supruga Džordža Klunija na premijeru istog filma u Londonu, na čuvenom filmskom festivalu.

 

Izgledaja božanstveno u haljini koju bi sigurno mnoge devojke odabrale i kao vennčanicu! U pitanju je, specijalno šiven za nju, model koji potpisuje 16Arlington, bez bretela, sa nizom diskretnih šljokica, u predivnoj nijansi bele, dugačak do poda. Detalji u vidu perja na rukavima dali su wow efekat ovoj haljini, a ona ju je uklopila sa krem sandalama i srebrnim minđušama, dok su elegantne lokne bile najbolji izbor za frizuru.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ni Džordž nije kaskao za suprugom, pa je izgledao standardno šmekerski u crnom odelu.

 

Nije čudo što Klunijevi važe za jedan od najstilizovanijih parova sa A liste zvanica, pa se nadamo da neće ponovo praviti velilke pauze u pojavljivanjima na crvenom tepihu!

 

 

makonda-tracker