ostaje dosledna

Elegantni SAKO, klasične pantalone i minimalno šminke: Angela Merkel stigla u Vatikan, svi se pitaju šta nam poručuje

2

Iako uvaženu kancelarku često možemo videti u efektnim bojama i kompletima, za posetu svetom mestu odabrala je tamnu nijansu, ali od svedenih sakoa ne odustaje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nemačka kancelarka i jedna od najmoćnijih dama sveta - Angela Merkel neretko dolazi u žižu javnosti i zbog svojih doslednih odevnih kombinacija kojima neretko poručuje da je samosvesna, odlučna i nepokolebljiva žena, rođeni vođa i lider.

 

Ovog puta Merkelova je sa suprugom Joakimom Zauerom bila u poseti Vatikanu, gde se sastala sa Papom Franjom. 

 

Za ovu nesvakidašnju priliku Angela je odabrala prepoznatljivi kroj sakoa sa tri dugmića i široke pantalone u crnoj boji, a na konferencijama, sastancima i javnim istupanjima neretko je možemo videti u specifičnim, jarkim bojama koje imaju za cilj da uvek bude primećena i primarna ličnost na okupljanjima, barem tako kažu stručnjaci za lični razvoj i biznis.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kancelarki je cilj da uvek izgleda prefinjeno, elegantno i uredno, a klasični krojevi je ne sprečavaju da se o njenim stajlinzima govori širom Evrope. Svedena frizura, minimalno šminke i aksesoara doprinose ozbiljnosti i mudrosti, a monotoniju ume da razbije efektnom ogrlicom ili brošem.

 

Angela Merkel
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker