savršeno za jesen

Mini-haljina + čizme preko kolena = SUPTILNI SEKSEPIL: Danijela Buzurović omiljeni autfit svake žene nosi s lakoćom

1

Tako jednostavno, a tako šik! Ova kombinacija je proveren je recept za fantastičan izgled u prohladnim danima, a voditeljka Danijela Buzurović u njoj izgleda očaravajuće

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Nema vremena za umiranje", poslednjeg u kome ćemo u ulozi tajnog agenta 007 Džejmsa Bonda gledati Danijela Krejga.


Ona je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a među njima je bio i bračni par Buzurović, koji je nasmejan pozirao okupljenim foto-reporterima.

 

Njih dvoje odlučili su se za nešto opušteniju eleganciju, pa je tako glumac Stefan Buzurović uz karirani sako s prslukom i košuljom poneo farmerke, dok je Danijela odabrala odevnu varijantu kojoj nijedna žena ne bi mogla da kaže "ne".


Voditeljka se, naime, pojavila u strukiranoj mini-haljini crne boje i nešto dužih rukava. Nju krasi dubok V izrez, ali ne i vulgaran jer on ne otkriva previše dekoltea, dok je tu i tanka ogrlica. Danijela je kombinovala ovaj jednostavan i efektan komad koji naglašava struk s visokim crnim čizmama iznad kolena, čemu je dodala sitno pletene mrežaste čarape. Uz to je ponela i crnu torbicu s lančićem, pa je njeno izdanje u potpunosti monohromatsko i svedeno, a odiše elegancijom i seksepilom na vrlo suptilan način.
 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Inače, premijera 25. filmskog ostvarenja o agentu 007 je nekoliko puta odlagana zbog pandemije virusa korona, a najpre je planirano da ono bude prikazano u aprilu 2020. godine, pa je poslednji nastavak ove franšize predugo iščekivan. Priča, koju je režirao Kari Joji Fukunaga, prati Bondov život po napuštanju službe, dok uživa s Medlin (koju igra Lea Sejdu) u životu na Jamajci. Međutim, pojavljuje se njegov stari prijatelj iz američke agencije CIA koji ga poziva da se suoči sa Safinom (Rami Malek), zlikovcem koji želi da uništi svet. Nakon ovog filma, Danijel Krejg povlači se iz uloge Bonda, a već godinama traju spekulacije o tome ko bi mogao da ga nasledi. 

 

 

makonda-tracker