ruku pod ruku sa džordžom

Birala je CRNO-BELU eleganciju: Amal Kluni posle više od godinu dana BLISTA na CRVENOM TEPIHU!

0

Prelepa advokatica Amal Kluni vratila se na crveni tepih u velikom stilu ― i to, naravno, u društvu svog slavnog supruga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Džordž Kluni pojavio se na premijeri filma The Tender Bar ove subote u Los Anđelesu. Dok je on izgledao klasično i standardno dobro, ipak, veću pažnju od njega privukla je njegova supruga Amal Kluni.

 

 

Amal u javnosti nije bilo duže od godinu dana, a šuškalo se dugo kako je uzrok tome njena trudnoća. Ipak, sudeći po Klunijevim demantima, ali i njenom ravnom stomaku, deluje da trudnoća nije u pitanju.

 

43-godišnja advokatica blistala je ruku pod ruku sa svojim suprugom, a čini se da ćemo ubuduće ponovo moći da viđamo njena superelegantna izdanja!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Amal je nosila crnu haljinu s belim detaljima, bez rukava i zatvorenu s prednje strane, dok je u predelu stomaka strateški sečena. Dok je haljina sa zadnje strane bila maksi-dužine, sa prednje strane je znatno kraća i dužine iznad kolena. Uz nju je ukombinovala crne sandale sa srebrnim detaljima i crnu torbicu. Amal se nije opredelila za preterano glamuroznu haljinu, možda ne želeći da previše skreće pažnju sa svog muža! Ipak, nemoguće je bilo ne primetiti je nakon toliko vremena odustvovanja sa gala zabava i crvenih tepiha.

 

Amal je otkrila i da je Džordž "sjajan učitelj" njihovoj deci, a odala je i da ih "uglavnom uči šalama sve vreme".

 

 

makonda-tracker