najlepše otkad je znamo!

Buduća kraljica, ali MODNA BOGINJA! Kejt Midlton u VELIČANSTVENOJ zlatnoj haljini očarala svet

2

U Londonu je sinoć održana premijera filma No Time to Die, o tajnom agentu Džejmsu Bondu, a među onima koji su prošetali crvenim tepihom našli su se vojvoda i vojvotkinja od Kembridža

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton među prvima na svetu uživali su u novom filmu o agentu 007, poslednjem u kojem Džejmsa Bonda igra Danijel Krejg, a buduća kraljica izgledala je dostojno te titule. Ako pitate medije ― dostojno boginje!


Kejt Midlton ne šeta često crvenim tepihom, ali kada to uradi definitivno ume da ostavi utisak. Ovog puta to je učinila u toaleti s potpisom svoje omiljene dizajnerke Dženi Pekam, a reč je o modelu zlatne boje koji je ukrašen veličanstvenim plaštom.

 

Ispod grudi počinju da se šire srebrne i zlatne formirajući iluziju sunčevih zraka, a kristali i šljokice krase i efektan plašt koji naglašava ramena. Interesantno je da je vojvotkinja od Kembridža odabrala model koji je lepršav i poluprovidan u donjem delu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kejt se, u skladu s kraljevskim izdanjem, opredelila za kosu podignutu u punđu, što je dodatno naglasilo zlatne viseće minđuše brenda Onitaa.
Pripadnici kraljevske porodice, koje su pored Vilijama i Kejt predstavljali još princ Čarls i Kamila Parker, proćaskali su s glumcima koji igraju u filmu No Time to Die.


Inače, premijera 25. filmskog ostvarenja o agentu 007 je nekoliko puta odlagana zbog pandemije virusa korona, najpre je planirano da ono bude prikazano u aprilu 2020. godine. Priča, koju je režirao Kari Joji Fukunaga, prati Bondov život po napuštanju službe, dok uživa s Medlin (koju igra Lea Sejdu) u životu na Jamajci. Međutim, pojavljuje se njegov stari prijatelj iz američke agencije CIA koji ga poziva da se suoči sa Safinom (Rami Malek), zlikovcem koji želi da uništi svet.

 

 

makonda-tracker