street style

Ako tokom jeseni nosite CVETNI PRINT, nosite ga SAMO ovako: Čizmice & mini-haljina Kaje Gerber prava su INSPIRACIJA

0

Jedna od omiljenih kombinacija u jesenjoj sezoni svakako je spoj kratke haljine i čizama, a jedna od najuspešnijih manekenki današnjice nosi je baš ovako

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Kaja Gerber odavno je u modnom svetu više nego samo ćerka Sindi Kraford! Ona je mlada zvezda svetskih pisti o koje se kreatori otimaju, a za devojke na društvenim mrežama nenadmašna influenserka i osoba koja ne ume da pogreši kad je reč o modi.


Najnovija odevna kombinacija u kojoj smo videli Kaju još jedan je primer sjajnog ukusa i praktičnog stila kojim se postiže doza elegancije i za svakodnevne situacije. Ona je uslikana u blizini svog doma u Los Anđelesu, a medijima nije poznato gde se uputila, tek ― izgledala je izuzetno!

 

Ona je odabrala mini-haljinu s 3/4 puf-rukava i zatvorenog okovratnika koju krasi efektna retro kragnica. U pitanju je komad kalifornijskog brenda DÔEN ulepšan floralnim dezenom, ali u zagasitijim i tipično jesenjim tonovima. Haljinica je sečena u predelu struka, kopča se spreda i završava se lepršavom suknjicom.


Kaja je uz nju ponela kožne čizme do sredine potkolenice, i to udoban model s blok-petom modne kuće Paco Rabanne iz kolekcije za proleće 2021. godinu. Međutim, šarenilo haljine dozvolilo joj je da ne odabere i crnu torbicu, već da eksperimentiše, a manekenka je odabrala manju zelenu tašnu koju potpisuje Celine, dok je sve zaokružila crnim naočarima za sunce i zlatnim alkama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker