I u Holivudu bi bila NAJZAPAŽENIJA

Mesec dana ČISTE MAGIJE! 5 elegantnih izdanja zbog kojih je Tamara Dragičević srpska KRALJICA CRVENOG TEPIHA

1

Tokom proteklih mesec dana, glumica Tamara Dragičević bila je glavna zvezda crvenog tepiha, kako zbog svoje uloge Silvane Armenulić u filmu "Toma", tako i zbog činjenice da je bila besprekorno stilizovana

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u Banjoj Luci premijerno prikazan film "Toma", ostvarenje o životu i karijeri legendarnog Tome Zdravkovića, a publici se poklonio deo filmske ekipe, na čelu s režiserom i scenaristom Draganom Bjelogrlićem i glumicom Tamarom Dragičević.

 


Banja Luka


Tamara je, kako nas je već navikla, izgledala zanosno, a za ovu priliku odabrala je klasičnu eleganciju: strukiranu crnu haljinu koja se že malo iznad članaka. Reč je o modelu zatvorenog okovratnika i sa širokim i kratkim rukavima koju je upotpunila sivim salonkama, a tu je i crna tašnica. Šarmantna glumica odlučila je podeli kosu na razdeljak i podigne je, a opredelila se za umerenu šminku s naglaskom na usne.

 

1 / 4 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


To je samo nastavak modne bajke Tamare Dragičević, koja je tokom proteklih mesec dana imala više prilika da pokaže svoj modni ukus, a ovo su još neka izdanja kojima je očarala Balkan.


Sarajevo


Film "Toma" imao je svetsku premijeru na 27. Sarajevo Film Festivalu, gde je Tamara sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom prošetala u retro haljini u stilu osamdesetih. U pitanju je bela svetlocava toaleta komotnijeg i dekoltiranog gornjeg dela, sečan u predelu struka, odakle pada ravno i krasi je efektan šlic.

 


Niš


Nekoliko dana kasnije, na Filmskim susretima u Ništu održana je srpska premijera ovog ostvarenja, a Tamara se pojavila u jednom od najlepših izdanja otkad je znamo.

 

1 / 3 Foto: Radule Perisic/ATAImages

 

Glumica je za ovu priliku odabrala klasičnu balsku haljinu oplemenjenu sitnicama koje je izdvajaju i čine još atraktivnijom. U pitanju je model čiji je prednji deo kraći i seže do kolena, dok je zadnji maksi dužine, a raskošna suknja pada u volanima. Što se tiče gornjeg dela, on nema korset, kako to obično biva s ovim krojem elegantnih toaleta, već je jednostavno krojen i ima vrlo efektan V-izrez koji na suptilan način akcentuje dekolte.


Ponovo Niš


Kada je na zatvaranju Festivala za ulogu Silvane Armenulić dobila nagradu Carica Teodora, Tamara se pojavila u još jednom retro komadu, ponovo u duhu osamdesetih, a izbor je pao na model efektne plavozelene boje.

 

1 / 3 Foto: ATA Images

 

Reč je o haljini sa crnim tufnicama i dugim rukavima koja ima lažnu suknju i čiji je donji deo pripijen uz noge.


Beograd


Jedno od svojih upečatljivijih izdanja za crveni tepih Tamara Dragičević čuvala je za beogradsku premijeru "Tome", kada je u Sava Centru pozdravila publiku u očaravajućoj kombinaciji krem boje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica je odabrala dugačku suknju visokog struka koja se postepeno širi već od kukova, dok je otkrila i delić ravnog stomaka zahvaljujući topu s providnim rukavom koji prekriva jedno rame. Sve je u potpunila frizurom u stilu lepotica iz zlatnog doba Holivuda i pismo-tašnom efektnog dezena.

 

 

makonda-tracker