njen stil

OVAJ model obožavaju i Džesika Alba i Sofija Vergara: Omiljene farmerice u kojima je Nikolina Pišek ispratila leto

0

Leto je i zvanično prošlo, ali omiljeni letnji komadi ostaju i (uz malo sreće i lepog vremena) možemo nastaviti da ih kombinujemo i u prelaznom periodu, kao što to čini Nikolina Pišek Ristović

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada su u pitanju farmerice, svaka žena ima barem jedan par u svom ormaru, a neretko i omiljeni model! Prilikom kupovina farmerice važno je da su one udobne, da vam dobro stoje kog god da su kroja, a iako mnogi žele da isprate trendove, to nije presudno. Ključno je da se vi osećate udobno u svom komadu džinsa.

 

To zna i voditeljka Nikolina Pišek Ristović, koja, čini se, ima svoj omiljeni model i u njemu ispraća ovo leto i dočekuje jesen!

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Ona bira pocepani džins A-kroja, koje su pomalo vintidž, a njoj savršeno komforne! Ove farmerice su pomalo retro, ali vrlo efektne i lako se kombinuju uz letnju i jesenju garderobu.

 

Sofija Vergara i Džesika Alba obožavaju pocepani džins, a dok se on perfektno kombinuje u street style stajlinzima, uz pažljivo birane komade uklapa se i u (ležerniji) poslovni stil.

 

Nikolina ih je, tako, u poslednje vreme nosila u više različitih prilika.

 

Najpre, nosila ih je za diplomiranje ćerke Hane, koja je studirala medicinu u Edinburgu, u Škotskoj. Nikolina je tada ponela superefektnu kombinaciju koja se sastojala od omiljenog džinsa, zelenih komada i roze sakoa (a zeleno i roze uvek su dobitna kombinacija).

 

 


Demonstrirala je i kako izgleda i pomalo poslovni look za prelazni period...

 

...ali i kako nositi pocepani džins dok je još uvek toplo vreme, a nadamo se da ćemo ipak imati još koji takav dan!

 

 

makonda-tracker