i mnogo mlađe mogu da se pomere pred njom

LEPŠA OD NAJLEPŠIH: Ketrin Zita Džouns u moćnom BURGUNDI izdanju na dodeli EMI nagrada zasenila ostale glumice

1

Prelepa Ketrin Zita Džouns, kako su primetili njeni fanovi — stari unazad! Pogledajte zbog čega je ukrala šou na 73. dodeli Emi nagrada.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fanovi širom sveta ne mogu da se zasite fotografija Ketrin Zite Džouns sa crvenom tepiha 73. dodele Emi nagrada!

 

Glumica je stigla ruku pod ruku sa svojim suprugom Majklom Daglasom, a nema sumnje da su bili jedan od najprimećenijih, ali i najstilizovanijih parova u Los Anđelesu.

 

 

Iako su Majkl i Ketrin na svim fotografijama delovalo savršeno skladno, društvene mreže bruje od komentara da je, ipak, Ketrin "ukrala šou" i suprugu, i mlađim glumicama i glumcima. Kako piše ET, Daglas je na crvenom tepihu izjavio da ne može da veruje koliko je imao sreće.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ketrin je za ovu priliku odlučila da iznese savršeno glamurozan stajling. Zapravo, ona se sasvim uklopila sa crvenim tepihom. Glumica je ponela divnu haljinu boje vina, bez bretela, sa vrlo suptilno naglašenim dekolteom i dubokim šlicem koji je pokazao njenu izvajanu figuru. Ovaj model potpisuje Cristina Ottaviano, a haljina se odlično slagala sa salonkama Christian Louboutin u istoj burgundi nijansi.

 

Od nakita je birala Lorraine Schwartz: dijamantsku ogrlicu i prsten koji se slaže s ostatkom stajlinga.

 

Kada je stigla na crveni tepih, pitali su je koga najviše želi da vidi na crvenom tepihu, a ona je imala šmekerski odgovor:

 

Uvek volim da vidim svog nominovanog muža na crvenom tepihu. Ja sam veoma ponosna supruga.

 

Daglas je, inače, bio nominovan kao najbolji glumac u komediji i izvršni producent komedije "The Kominsky Method."

 

 

makonda-tracker