MODNO ČUDO!

Ne znamo koja je HALJINA SPEKTAKULARNIJA: Dva BOŽANSTVENA izdanja Džulije Roberts na pariskoj Seni

0

Džulija Roberts na reci Seni u Parizu snimala je kampanju za Lankom, a njena modna izdanja napravila su pravo mali spektakl!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džulija Roberts pokazala je svojom pojavom u Parizu šta znači glamur!

 

Na ulicama Pariza najpre, a onda i na čamcu, Džulija je privukla sve poglede prisutnih u dvama senzacionalnim izdanjima, a sve zarad snimanja kampanje za Lancôme, čiji je ambasador već 12 godina.

 

 

Čuvena glumica najpre se pojavila u crnoj haljini koja je istakla njene noge. U pitanju je kreacija Alberte Fereti, a deluje kao da se sastoji iz dva dela: šljaštećeg gornjeg dela haljine sa V-izrezom na preklop, dugih rukava, i crne puf suknje sa kraćim prednjim i voluminoznim zadnjim delom. Uz ovu toaletu uklopila je crne gležnjače, a celokupan utisak dokazuje da je i dalje zgodna žena, baš kao u nazivu njenog slavnog filma.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Džulija se, potom, presvukla u predivnu dugačku belu svetlucavu haljinu sa srebrnim šljokicama, koja je potpuno odavala utisak balske glamurozne kreacije. Duga do poda, sa zlatnim pojasom i vrlo suptilno sečena tako da jedva naglašava drugi, svetlija Džulijina haljina zaista je bila bajkovita, pa nema sumnje da je apsolutno postignut look princeze.

 

 

Koja je vama haljina lepša?

 

 

makonda-tracker