plava joj odlično stoji

Na prvi pogled HALJINA, na drugi — NEŠTO JOŠ BOLJE: Glam izdanje Naomi Kembel na otvaranju Nedelje mode u Londonu

1

Ako vam se čini da dugo nismo videli Naomi Kembel na nekom javnom modnom događaju, sada se to menja, jer je odlučila da zablista na otvaranju londonske Nedelje mode

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel i jedno od najslavnijih lica modnih pista svakako je Naomi Kembel.

 

Otkako je postala mama, slavna manekenka ne pojavljuje se tako često na modnim događajima, ali kada to učini, nađe način da sve izgleda spektakularno!

 

 

Za početak Nedelje mode u Londonu (London Fashion Week), Naomi je odlučila da svojim prisustvom začini žurku nad žurkama.

 

Ona je bila domaćica na otvaranju Nedelje mode u Londonu ovog četvrtka, a na žurki su viđene slavne dame, poput Sabrine Elba, koja je na nedavnoj dodeli nagrada imala modnu noću moru većine slavnih žena.

 

Naomi se zahvalila Londonu, uz reči da je London uvek bio centar kreativnosti.

 

Za ovaj događaj odabrala je plavi rebrasti kombinezon od plisiranog materijala koji na prvi pogled liči na dugu haljinu. Ipak, čim je Naomi zakoračila, bilo je jasno da su u pitanju pantalone, a u pitanju model koji potpisuje Robert Wun. Čini se da bi ovakav kroj laskao i onim ženama koje bi htele da prikriju viškove u predelu stomaka, jer se ovaj kombinezon u tom predelu sastoji iz više slojeva.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Inače, Naomi svojoj bebi nije pokazala lice, ali zato ju je od dana rođenja oblačila u dizajnerske komade odeće, na primer, Versače.

 

 

makonda-tracker