(FOTO)

Jedna odustala od Šanela, druga izgleda 30 godina mlađe: Ana Vintur, Vera Vang i Donatela Versače POKORILE su MET GALU

6

Modne ikone Ana Vintur, Vera Vang i Donatela Versače pokazale su i mnogo mlađima od sebe kako se dominira na crvenom tepihu Met gale!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako to izgleda kad se tri slavna imena mode nađu na događaju godine?

 

Met gala nije mogla da prođe, najpre, bez Ane Vintur, urednice Voga i predsedavajućeg lica na ovom događaju od 1995. godine (s izuzetkom 1996. i 1998), koja je stigla u moćnom izdanju. 

 

 

Ona je odabrala cvetnu haljinu koju potpisuje Oskar de la Renta. U pitanju je model sirena-kroja, sa dugim rukavima i naborima u predelu vrata, rukava, a njima se haljina i završava. Ovo je velika promena za Anu Vintur, jer ona je do sada gotovo uvek nosila Šanel na ovom događaju!

 

 

Američka dizajnerka kineskih korena Vera Vang verovatno je najpoznatija po svojim glamuroznim venčanicama koje su nosile brojne dame od stila: od Ivanke Tramp do Kim Kardašijan.

 

Najspecifičnija stvar vezana za Veru je ta da je ona potpuno srušila koncept godina. Naime, iako ih ima 72, to se ne vidi na njenom licu, a još manje na njenom telu i stilu. Vera je dizajnirala svoj stajling za Met galu, a odlučila se za provokativno izdanje u crnoj i beloj boji: najneobičniji top-ogrtač u boji crne i slonovače ukombinovala je sa satenskim šortsem, a tu su i čizme s platformom i čarape duge do butina. 

 

 

Još jedna modna ikona svakako je Donatela Versače, koja je sa muzičarem Malumom stigla na Met galu. Naravno da je nosila Versače: bela haljina koju je ukombinovala sa mini-tašnom ukrašenom američkom zastavom u cirkonima bila je pravi izbor za nju, ali i tematiku večeri, koja se odnosila na američku nezavisnost.

 

Ovako su njih tri izgledale:

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker