prelepa je

Mogla je s njom i na CRVENI TEPIH: Dženifer Aniston ponela plavu haljinu u koju ćete se zaljubiti

0

Možda nije bila na Met gali, ali stilizovana je kao da jeste, jer poznato da je da, kad je moda u pitanju, Dženifer Aniston retko pravi greške!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad je u pitanju Dženifer Aniston, svaka modna kombinacija mora da bude pun pogodak! Nismo je videli na ovogodišnjoj Met gali, ali zato se pojavila u izdanju koje odmah očarava i spaja sve vodeće trendove u jednom.

 

 

Džen je bila gošća Džimija Kimela u njegovom tok-šouu, a za dolazak u studio pred snimanje odabrala je moćnu haljinu koja je odmah oduzela dah zaljubljenicama u modu širom sveta!

 

U pitanju je haljina plave boje s ultratankim bretelama, a čini se da bi u ovakvom modnom izdanju glatko mogla da stigne i na crveni tepih. U pitanju je model koji laska njenog figuri, a delo je modnog brenda Proenze Schouler.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ova tamna nijansa joj savršeno stoji, jer nije ni crna, ni klasična teget, ističe joj dekolte suptilno, pokazuje dosta kože, ali na elegantan način!

 

Cena ove haljine je 648 dolara, a sem u plavoj, može se naći i u beloj boji!

 

Haljine s volanima bile su jako trendi ovog leta, a uklopila ih je sa tanga sandalama, koje su bile must havelelegantna letnja obuća, a obožavaju ih i Kendal Džener, Kim Kardašijan, Rouzi Hantingon... I naša Dženifer!

 

 

makonda-tracker