da li vam se dopada?

Odlučili su se za prilično čudne komade garderobe: Rijana i Asap Roki u potpuno neobičnim kreacijama na MET GALI

1

Met Gala ponovo je okupila bojne poznate ličnosti koji su svojim stajlinzima iznenadili svetku jasnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki reper Asap Roki i pevačica Rijana, sinoć su se pojavili na prestižnom gogađaju Met Gala u potpuno neobičnim kombinacijama. Njihova odela, odnosno Asapov ogrtač privukao je veliku pažnju zbog svoje neobičnosti, kao i Rijanina pufnasta haljina. 

 

Pevačica je nosila dugu crnu Balenciaga haljinu sa dugim rukavima, koja je bila prilično glomazna, dok je uz kompletnu zamisao autfita dodala nakit Telma West, dakle kristalnu ogrlicu i interesantan detalj na klavi kao i crnu kapu. Uz ovaj autfit odlučila je da ponese i tamnu šminku, a od kose napravi talase. 

 

Sa druge strane Asapu je ogrtač, kojeg potpisuje ERL, bio verovatno deo performansa jer je ispod njega nosio crno odelo sa belom košuljom i nakitom. Sve to mu je fino pristajalo te je odisao jednom glamuroznom energijom. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Met Gala, na koju dolazi krem džet-seta i svetske elite, sinoć je održana u čuvenom muzeju umetnosti u Njujorku Metropolitenu. Tema ovog modnog događaja bila je američka nezavisnost, a mnoge poznate ličnosti su pokušale da odgovore na nju, od kojih se prema nekim modnim kritičarima po svom stajlingu istakla Dženifer Lopez. 

 

 

makonda-tracker