noni stil

PIKSI frizura i SAVRŠENA GOLA HALJINA: Irina Šajk stigla na Met GALU u totalno novom ruhu — i priredila modni SPEKTAKL

0

Ruska manekenka Irina Šajk odlučila se za potpunu transformaciju — i što se tiče stajlinga, i što se tiče frizure — pa ne čudi što je mnogi smatraju jednom od njujorških modnih ikona savremenog doba!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako postoji neko ko može da u potpunosti iznese stajling sa golom haljinom, to je definitivno Irina Šajk. Kako Irina ne bira svoja stajling slučajno, tako je i za pokazivanje svoje transformacije odabrala, logično, modno veče godine, odnosno njujoršku Met galu.

 

 

Ruska lepotica stigla je na crveni tepih muzeja Metropoliten noseći kreaciju koju potpisuje Moskino, a došla je ruku pod ruku sa kreativnim direktorom te modne kuće, Džeremijem Skotom, koji je ujedno zaslužan i za stajling Lurdes Leon.

 

Stilizovao ju je Mark Eram, a nosila je tzv. golu haljinu, bež boje, sa predivnim floralnim detaljima u predelu dekoltea, ispod stomaka, na stražnjem delu (gola haljina mora biti prekrivena na strateškim mestima), a sve se završava svojevrsnim šlepom koji je čitav opšiven cvetovima. Uz to, haljinu krasi dubok izrez koji otkriva Irininu nogu, ali i njene mat zlatne sandale.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Golu haljinu ponela je i Zoe Kravic, a ovo definitivno nije novitet na Met gali: setimo se Kim Kardašijan u Thierry Mugler haljini 2019. godine (i uporedimo je sa sadašnjim izdanjem).

 

Osim haljine, Irina je prošetala novu piksi frizuru! Dok nas je nedavno iznenadila bob frizurom sa šiškama, odlučila je da je još više skrati i ponese uvek modernu piksi frizuru. To jeste iznenađujuće, jer Irina nikada nije previše eksperimentisala sa svojom dugom kosom, čak ni kada su modne piste i modne kampanje u pitanju.

 

 

makonda-tracker