namerno ili ne?!

KIM KARDAŠIJAN, šta se desilo? Rijaliti diva stajlingom za MET GALU jedino je pokazala da još voli Kanjea Vesta

0

Za razliku od njenih prethodnih gala pojavljivanja na Met gali, Kim Kardašijan je svojim izdanjem otkrila koliki uticaj bivši suprug ima na nju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Još jedna Met gala nije mogla da prođe bez Kim Kardašijan. Ali, koja cena je za to plaćena?!

 

Kim Kardašijan stigla je na Met galu bez Kanjea Vesta, svog bivšeg supruga, koji joj je do sada bio verni pratilac na ovom elitnom modnom događaju, ali njegov uticaj na rijaliti divu ipak je nesumnjiv i očigledan!

 

Kardašijanka nije htela da pokaže svoje slavno lice i obuče novu glamuroznu toaletu bilo kog dizajnera, a mnogi bi se utrkivali da je obuku za Met galu. Štaviše, ona je nosila crnu masku koja joj je čak pokrivala i očI! Pored maske, tu je bio crni kostim koji kao da nije otkrio ni milimetar njene kože. Jedino što je iole moglo da nam pokaže da je ispod kostima Kim jeste njena duga crna kosa.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

O čemu se tu radi?

 

Nema sumnje da je all black modno izdanje superstajliš u kakvom god obliku, a Kim je ponela autfit koji potpisuje Balensijaga, dizajn kreativnog direktora ove modne kuće Demne Gvasalije. Kostim, inače, ima i ugrađene visoke potpetice, tako da je ovo definitivno jedinstven modni komad.

 

Kim se pojavila sa maskiranim muškarcem za koga se mislilo da je baš Kanje, koji bi na taj način ipak prisustvovao Met gali kao i ranijih godina. Ipak, strani mediji prenose kako je maskirani muškarac niko drugo do Gvasalija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wassvp Girls (@wassvpgirls)

 

Kanje Vest pak prvi je viđen u sličnom stilu, i to na modnom šouu Balensijage u julu, kao i na događajima posvećenim njegovom novom albumu "Donda". Uz to, upravo je on taj koji je upoznao Kim sa Gvasalijom.

 

"Kim Kardašijan se obukla kao omot Donde", "Kim i dalje promoviše Dondu", mogli su se pročitati komentari.

 

Ono što bi se na prvi pogled dalo zaključiti jeste da Kim, ipak pati za Kanjeom i da mu se na ovaj suptilan način "obraća". S druge strane, on ju je koliko juče otpratio na Instagramu.

 

Inače, Kim se i pre samog dolaska na Met galu pojavila u crnom kožnom autfitu sa maskom na glavi, ne pokazujući nikom svoje lice.

 

 

makonda-tracker