njujorško veče stila

POLJUBAC pod MASKAMA i kaubojski stil: Dženifer Lopez stigla sa Benom na MET GALU u velikom STILU

3

Održana je Met gala 2021. i slavne svetske zvezde stigle su na ovo prestižno veče stila — uključujući, naravno, i Dženifer Lopez!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sinoć je u čuvenom muzeju umetnosti u Njujorku — Metropolitenu — održana Met gala, modni događaj na koji dolazi sav krem džet-seta i svetske elite! Pozivnica za Met galu znači prestiž, a o modnim kombinacijama sa događaja govori se godinama! Setimo se samo Kim Kardašijan i njenog čuvenog stajlinga 2019.

 

Jedna od diva koja je sebi obezbedila ranu pozivnicu za ovogodišnju Met galu bila je Dženifer Lopez, koja ne propušta ovaj spektakl još od 2004. godine.

 

Nakon što je stigla u Njujork, posle boravka u Veneciji, Džej Lo se pojavila na dodeli MTV VMA nagrada kako bi uručila nagradu Oliviji Rodrigo. Ipak, ono što se čekalo svakako jeste njeno pojavljivanje na Met gali — kako njen stajling, tako i javni poljubac sa Benom Aflekom, starim-novim momkom, s kojim je nerazdvojna otkako su se pomirili.

 

Ben i Dženifer, iliti Benifer, uslikani su zajedno na crvenom tepihu, a oboje su nosiil maske, shodno propisima i održavanju bezbednosti tokom i dalje vladajuće pandemije virusa korona. Oni su zastali kako bi pozirali novinarima, a jedna od najupečatljivijih fotografija nastalih noćas jeste prizor gde se Džej Lo i Ben ljube — sa sve maskama!

 

 

Inače, tema ove Met gale bila je američka nezavisnost, a fanovi i modni kritičari tvrde da je Dženifer i te kako odgovorila na temu, te da stajling ne može biti više američki od ovoga. Ona je ponela stajling inspirisan Divljim zapadom; nosila je dugačku braon haljinu koju potpisuje Ralf Loren, uz izražen dekolte, pojas u stilu kaubojke, detalje u vidu perja, ali i duboki izrez na prednjoj strani koji otkriva njene noge, dok je pozadi haljina imala svojevrstan šlep. Kao prava kaubojka, Džej Lo je nosila i šešir, a celo izdanje je upotpunila srebrnim nakitom i srebrnim sandalama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker