u njenom stilu!

Kad je u ovakvom izdanju — Ben nije sa njom: Dženifer Lopez u MINI-VARIJANTI pokazala šta znači seksepil BEZ PREMCA

2

Tek što je doputovala iz Venecije, gde se pojavila u društvu Bena AflekaDženifer Lopez bila je glavna zvezda važne večeri u Njujorku!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Malo nakon njenog povratka iz Venecije, Dženifer Lopez doletela je u Njujork!

 

Džej Lo bila je glavno iznenađenje na dodeli MTV nagrada u nedelju veče, i to kakvo! Ona se pojavila u Njujorku kako bi Oliviji Rodrigo dodelila nagradu za pesmu godinu, ali ovog puta, za razliku od Venecije, Ben Aflek nije bio s njom.

 

 

Benifer se pojavio na premijeri filma The Last Duel, uz poljupce i držanje za ruke, što na veliku žalost mnogih nije bio slučaj u Barklejs centru u Bruklinu.

 

Ipak, Dženiferina pojava bila je spektakularna! Ona je stigla u mini-varijanti koja pokazuje seksepil i telo bez mane. Džej Lo nosila je crni krop-top Dejvida Kome sa trakicama na strateškom mestu u predelu grudi, a ukombinovala ga je sa šljaštećom mini-suknjom koja ne trpi donji veš! Ovakvo izdanje verovatno ne bi uspele da iznesu mnogo, mnogo mlađe devojke, ali zgodna Džej Lo u mladalačkom izdanju u Bruklinu  izgledala je, kao i uvek, božanstveno.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Čeka se njeno sledeće pojavljivanje, što će verovatno biti večeras u Metropoliten muzeju u Njujorku, jer počinje Met gala!

 

 

makonda-tracker