(FOTO)

Još jedna ŠANEL MAGIJA za kraj: Penelope Kruz birala je balski glamur za poslednju noć FILMSKOG festivala u Veneciji

0

Filmska diva Penelope Kruz pokazala je zašto je godinama ambasador Šanel i jedna od muza Karla Lagerfelda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Penelope Kruz ponudila nam je pravi glamur i modnu inspiraciju na zatvaranju 78. Filmskog festivala u Veneciji.

 

Za još jedno pojavljivanje na crvenom tepihu u La Serenisimi, Penelope je odabrala još jednu Šanel haljinu. Kako je od samog početka festivala oduševljavala Šanel izdanjima, tako je za kraj birala ono najglamuroznije.

 

Kruzova je ponela metalik balsku haljinu s diskretnim floralnim motivima, uz mnoštvo čipkastih detalja i voluminoznu suknju od tila. Ipak, za razliku od uobičajenih balskih haljina kje neretko sežu do poda, Penelopina je bila taman te dužine da otkrije njene retro Šanel cipelice! U pitanju je model sa kaišićima do članaka, od sivog satena koji se kombinuje sa crnom bojom. Uz sve to uklopila je i klač srebrnu torbicu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Penelope uglavnom nosi Šanelovu obuću, kao i obuću, što ne čudi, jer je već godinama ambasadroka Šanela i bila je jedna od muza Karla Lagerfelda. Ako to nije Šanel, Penelope najčešće bira odeću koju potpisuje Atelier Versace, Ralph & Russo...

 

Podsetimo, kraljica španskih filmova i miljenica Pedra Almodovara osvojila je nagradu za najbolju glumicu, i to u filmu "Paralelne majke".

 

 

makonda-tracker