TAKO, TAKO SMELO!

GOLA haljina + MOKAR izgled: Megan Foks demonstrirala kako se bez trunke stida MODNO DOMINIRA na crvenom tepihu

2

Crveni tepih dodele MTV nagrada bio je pravo mesto da neke zvezde, jednostavno, izdominiraju, a među njima je i prelepa Megan Foks

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Megan Foks stigla je sa partnerom Mašin Ganom Kelijem na dodelu MTV VMA (Video Music Awards), koja je održana noćas u Bruklinu, u Njujorku. Nedelja veče bila je rezervisana za glamur na crvenom tepihu, a ceremoniju dodele nagrada vodila je pevačica Dodža Ket.

 

 

35-godišnja Megan poznata je po smelim, katkada ekscentričnim modnim izborima, za koja kaže da su plod uticaja njenog momka.

 

Ovog puta je nadmašila čak i njega, stigavši u potpuno goloj haljini koju potpisuje brend Mugler.

 

Dok je za mnoge ovo bila kopija haljine koju je još 1999. godine nosila Rouz Mekgouan, zvezda serije Čari, Megan je, ipak, uspela da na sebi svojstven način iznese jednu od najhrabrijih haljina koju bi neko mogao da ponese.

I naravno, odmah je postala (modni) viral.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Haljina je duga do članaka, sa tankim bretela i potpuno providna! Optočena je crvenim i srebrnim kristalima, a jedino što sprečava da se Megan vide najintimniji delovi jeste srebrn donji veš i nude korset u predelu grudi.

 

Uz ovakno izdanje uklopila je ultratrendi wet look, koji je pre nekoliko dana u Veneciji nosila Zendaja, a inače je neprikosnoven već — vekovima!

 

Mašin Gan Keli poneo je odelo Dolče&Gabana koje se odlično uklopilo sa stajlingom njegove devojke, a nije ni čudo što su zajedno uvek jedan od parova koji privuku najviše pažnje! On je, inače, osvojio nagradu za najbolji alternativni video.

 

 

makonda-tracker